Mie Ayam Simpang Mumet Gejayan Sleman

282 views

Mau jam 11 bengi lewat selokan mataram pas prapatan Jalan Flamboyan, ujug-ujug weruh mie ayam ning tengah prapatan. Tak cek ning peta jenenge Mie Ayam Simpang Mumet:

https://maps.google.com/?cid=5143978041420573982

Njajal tumbas, regane 10 ewu, teh anget 2.500. Sebutane mie ayam jumbo dadi ukurane mayan gede, iwak pitike akeh.

Rasa kuahe seger lan sakjane enak. Sayange pas aku pesen, ning gerobak wis dijejer-jejer mangkok mie ayam wis ono mie-ne, tinggal disiram kuah panas (ora direbus pas aku pesen).

Akibate sawine alum (kematengen) tur rodo mempengaruhi rasa kuahe.

Maturnuwun.

– Yeni Setiawan –

Gallery for Mie Ayam Simpang Mumet Gejayan Sleman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *